Min familj                                                                    Tillbaka

Min mamma heter Marika & pappa Ola. De träffades 1997 i september. Deras intressen är Mig, resor, trädgård, huset samt umgås med vänner och mc, men nu när jag har kommit så har mamma sålt sin VFR 800. Huset har en liten tomt med fruktträd, så mamma brukar göra äppelmos. äppelkakor etc.  Vi har också en liten pool som jag ej har fått badat i ännu, men det ska jag göra nästa sommar 2004. Mamma och pappa tar mig med på allt som de gör. Jag tycker bäst om att få vara i centrum. 

På pappas sida så har jag
Farmor Berit  & farfar Kjell, de bor i Kramfors. De är alltid i sommarstugan på somrarna.  Farmor & farfar kommer & hälsar på mig så fort de kan, trots avståndet. 
Farmor tycker om allt som har med handarbete att göra, jag har redan fått en stickad dress av henne, mer kommer det att bli.  Jag vet att det blir en naturvit jättefin kofta till vintern. Hon tycker också om att laga god mat & umgås med nära & kära. 
Farfar tycker om bilar, musik, dans & vara i sommarstugan. Det kommer nog en dag när farfar få lära mig att dansa. Mamma & pappa kan ej dansa så bra som farfar & farmor.

Gammelfarmor Anna-Greta, hon tycker också om allt som har med handarbete att göra. Hon bor i Kramfors centrum tillsammans med Elis. Det hon inte kan om handarbete är inte värt att veta har jag hört. Jag är glad att jag har fått träffa henne i sommar. 

På mammas sida har jag.
Mormor Gittan som bor i Vänersborg, hon tycker om jakt, fiske, hundar, & huset. Hon kommer att få lära mig lite om skog, djur & natur det är hon jätte bra på.

Mamma har också lite syskon som jag inte har träffat. Ingen nämnd ingen glömd.