Mina resor                                                                                Tillbaka

18 - 24/7-03 Resan till sommarstugan.
Min fösta resa blev till farmor & farfar i sommarstugan i Högakusten, det är ca 50 mil dit. Vi åkte vid kl. 12:30 från Täby. Pappa hade packat bilen med mina saker dvs. barnvagn, babysitter, lekgymmet, mysdjuren, kläder samt skötbädd med tillhörande saker. Mina saker tog den mesta platsen. Vi tog god tid på oss när vi åkte vi hade 4 pauser på vägen upp. Jag fick amma när jag själv ville. Jag sov ganska gott i mitt babyskydd men åka bil är inte min roligaste aktivitet. 

När vi kom fram så hade resan tagit 8 timmar. Jag fick se sommarstugan för första gången den var fin, farmor & farfar hade gjort i ordning mat till mamma & pappa, jag fick också mat. När kl. var 22:30 så gick vi & lade oss, jag fick ligga i mammas & pappas säng i mitten. Jag sov gott den natten vaknade inte förens kl.08:30 visst jag åt vid sextiden men somnade om.

På dagarna tog vi det lugnt, jag fick bekanta mig mer med farmor & farfar. Jag lekte i mitt gym & var med de vuxna nästan hela tiden, jag fick all uppmärksamhet som vanligt. Jag fick träffa min gammelfarmor det är ju inte alla som får det, men jag är glad att jag fick det. Jag charmade henne också!!

Vi åkte hem på torsdag em. efter vi besökt Ullånger marknaden. Det gick fortare hem än mamma & pappa hade förväntat sig, jag var inte lika hungrig, Hemresan tog ca: 6 timmar.
Jag & mamma/pappa vill tacka farmor & farfar för en JÄTTE härlig vistelse i stugan.

Jag kommer nästa sommar igen fast då stannar jag lite längre!!!!


Farmor, Gammelfarmor, mamma & jag


Generationskort Jag, gammelfarmor, pappa & farmor

Frukost ute på altan med pappa, farmor & farfar
Här kommer jag att skriva om min andra resa som jag kommer att uppleva. Om allt går som planerat så kommer vi åka till Paris i september. Paris blev inställt.